za. mei 28th, 2022

Na het overweldigende succes van de virale single ‘Friday’ – die maar liefst een half miljard streams heeft verzameld, naar de Top 5 in het VK is geschoten en platina is gecertificeerd met meer dan 750.000 verkopen in het VK – is het opwindende duo Mufasa & Hypeman opnieuw de handen ineen geslagen met DJ/producer collectief Dopamine voor hun nieuwe single ‘Weekend.

Mufasa zei over de single: “We wilden iets anders doen en Madonna eren met het klassieke nummer ‘Holiday’ uit de jaren 80, maar met een kleine twist. We hebben besloten om het weekend tot feestdag te verklaren, wie houdt er niet van het weekend?”

Hypeman zei: “We proberen altijd beter te zijn dan onze vorige en met deze nieuwe single weet ik dat we dat precies hebben gedaan. Het creëren van het weekend was niet alleen leuk voor ons, maar ook herkenbaar voor iedereen over de hele wereld”

Dopamine-zanger Sam Harper voegde toe: ‘Het voelt als het juiste moment om de wereld vreugde te brengen door iedereen weer op de dansvloer te krijgen. We hebben hard gewerkt om die energie vast te leggen in onze records en kunnen niet wachten om de reacties van iedereen te zien.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.